19.2.05

Els catalans i la sodomia

Tot i que els historiadors, els antropòlegs i "les veus intel·lectuals" afirmen que bona part del caràcter català prové dels fenicis, cosa que segurament és certa, no deixa de ser pas més veritable que una bona part dels nostres ancestres provenen del sempre menysprat poble dels sodomites.
Un exemple clar que tenim el gen de la sodomia és el nou Estatut d'Autonomia, l'Estatut de Miravet. Els notres pares de la Pàtria ens han comunicat a nosaltres, la plebs, que no ens preocupen, que Catalunya no farà un Pla Ibarretxe, que l'Estatut s'aprovarà a Madrid. Bé, això vol dir que s'haurà de complaure a tothom, principalment al Govern Central. I és del tot lògic que el govern de Madrid (sigui quin sigui el seu color polític) no permeti elevades quotes d'autonomia. Ja ni parlem d'autodeterminació (Nens! no digueu paraulotes!). Per tant l'única sortida que ens queda és fer un Estatut que sigui favorable als interessos d'altri, ergo sodomitzem-nos.
I a més, amb vaselina i amb gust perquè tothom lloarà la capacitat de diàleg i de pacte que tenims els catalans. Ens sentirem tant cofois!. Aquest és el país que tenim.
I tornant a l'esperit fenici ahir em vaig comprar uns pantalons. En diuen model Miravet. Tenen pedaços a les genolleres i al cul. A l'etiqueta hi ha una llegenda que diu el següent. "Pantalons model Miravet, vostè s'ajup i nosaltres el donem pel culet"

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]





<< Inici

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscriure's a Missatges [Atom]